Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Oriol Guanyabens guanya el concurs del Postgrau en Guió i Direcció d'Actors que hem dut a terme al Tecnocampus · CLACK
2/5
ORIOL GUANYABENS GUANYA EL CONCURS DEL POSTGRAU EN GUIÓ I DIRECCIÓ D'ACTORS QUE HEM DUT A TERME AL TECNOCAMPUS
El divendres 28 d'abril va tenir lloc a les instal·lacions del TecnoCampus el concurs de projectes de curtmetratge de la primera edició del Postgrau en Guió i Direcció d'Actors.

El premiat Oriol Guanyabens tindrà l'oportunitat de seguir desenvolupant el guió del seu curtmetratge Obía en el si de la productora cinematogràfica Inicia Films.

El divendres 28 d'abril va tenir lloc a les instal·lacions del TecnoCampus el concurs de projectes de curtmetratge de la primera edició del Postgrau en Guió i Direcció d'Actors. En el marc d'aquest concurs, els alumnes del postgrau van fer una presentació oral dels curtmetratges que han escrit al llarg del curs davant d'un jurat professional.

El mataroní Oriol Guanyabens amb Obía, un guió que narra en clau personal un fet d'infantesa, ha estat el guanyador del concurs i tindrà l'oportunitat de seguir desenvolupant aquest projecte amb l'acompanyament de Valérie Delpierre, responsable de la productora cinematogràfica Inicia Films, amb l'objectiu d'assolir la fase de rodatge.

Chuki y Gafas de Julián Waisbord i Melisa busca la paz de Indira Martín han estat els projectes finalistes designats pel jurat professional, integrat per la propia Valérie Delpierre i Pablo Menéndez de la distribuïdora de curtmetratges Marvin&Wayne.

El darrer llargmetratge produït per Inicia Films, Estiu 1993 de Carla Simón, ha estat recentment guardonat amb el premi a la millor ópera prima al Festival de Cinema de Berlín així com amb la Bisnaga d'Oro a la millor pel·lícula al Festival de Màlaga. A més a més, la productora liderada per Valérie Delpierre també estarà present aquest mes de maig al Festival de Cannes amb el curtmetratge Los Desheredados de Laura Ferrés, que competirà a la secció Setmana de la Crítica i serà l'únic film espanyol present a Cannes.

Per la seva banda, Marvin&Wayne és una de les principals agències especialitzades en la distribució de curtmetratges a Espanya. Entre d'altres, han estat els distribuïdors de Timecode, el curtmetratge català nominat en la darrera edició dels Oscar i guanyador de la La Palma d'Or al Festival de Cannes. Enguany repetiran presència a la secció oficial del festival francès amb el curtmetratge Damiana del colombià Andrés Ramírez Pulido.

Amb la celebració del concurs de projectes es clausura la primera edició del Postgrau en Guió i Direcció d'Actors del Tecnocampus -capitanejat per l'Ariadna Vázquez- pel qual han passat directors i guionistes de reconegut prestigi com Carlos Marquès-Marcet, Alberto Marini, Marcel Barrena, Pau Subirós o Eduard Sola. Ja estan obertes les inscripcions per a la segona edició del postgrau, que es durà a terme de gener a maig de 2018.

Més informació:
http://www.tecnocampus.cat/ca/postgrau-guio-direccio-actors
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.