Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
20/4
AIXÍ VA SER LA PREESTRENA DEL 'POLIFONIA BASCA'
Un dia abans de l'estrena de l'últim documental de Clack, 'Polifonia Basca', a TV3, la productora va celebrar-ne una preestrena als Cinemes Méliès de Barcelona.

La presentació va viure un èxit de convocatòria omplint la totalitat de la sala dels cinemes amb 130 persones.

L'acte va tenir lloc dia 10 d'abril i va comptar amb la presència de l'equip de la producció, encapçalat per l'Antoni Batista, i, també, de l'altra protagonista catalana, Rosa Lluch.

A la presentació també hi va prendre la paraula Clàudia Pujol, directora de Sàpiens, revista on el conductor de la peça audiovisual segueix col·laborant. La benvinguda va anar a càrrec del director de cinema Carles Balagué.

Aquest n'és el resum en imatges.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.