Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
'Polifonia Basca' s'estrena al 'Sense Ficció' de TV3 · CLACK
3/4
'POLIFONIA BASCA' S'ESTRENA AL 'SENSE FICCIÓ' DE TV3
Després de l'estrena del Polifonía Vasca a Euskal Telebista el passat octubre, la versió en català del documental -Polifonia Basca- arriba, per fi, a casa nostra.

L'estrena del documental a Catalunya serà el proper dimarts 11 d'abril a dos quarts de dotze de la nit dins l'espai Sense ficció de TV3.

És pràcticament el primer documental pensat i treballat des de Clack que no té res a veure amb el nostre territori, amb Mataró i el Maresme, que sempre havia estat l'eix vertebrador de les nostres històries. Tan -Cançons a la vora del pop com 165 Regent Street i fins i tot Desmuntant Laietana- tenien alguna cosa a veure amb la nostra realitat més propera. En aquesta ocasió no, i això deu voler dir que obrim noves perspectives i ens atrevim amb altres coses.

En el documental, dirigit per en Joan Salicrú i l'Ariadna Vázquez, hi apareixen catorze persones que van ser fonts d'Antoni Batista quan va ser corresponsal al País Basc, als anys noranta i dos mil, per a La Vanguardia i que van acabar esdevenint amics: Arnaldo Otegi, Juan José Ibarretxe, Ramón Jáuregui, Iulen de Madariaga... una sèrie de personatges, complementats amb la filla d'Ernest Lluch, Rosa Lluch, que composen la particular Polifonia Basca de Batista, que il·lustra al piano el propi documental amb cinc peces alines però que ell ha arranjat.

PREESTRENA ALS CINEMES MÉLIÈS
Un dia abans de l'estrena a TV3, dilluns dia 10, Clack celebrarà una preestrena del documental als Cinemes Méliès de Barcelona. L'acte comptarà amb la presència de l'equip de la producció, encapçalat per l'Antoni Batista, i, també, de l'altra protagonista catalana, Rosa Lluch. També hi prendrà la paraula Clàudia Pujol, directora de Sàpiens, revista on el conductor de la peça audiovisual segueix col·laborant. L'acte serà a les 20 h. Els interessats a assistir-hi poden enviar un correu a georgina@clack.cat.

'POLIFONÍA VASCA' S'EMETRÀ, TAMBÉ, A SEÑAL COLOMBIA
D'altra banda, aquest documental sobre com el País Basc està digerint la fi de la violència d'ETA es podrà veure ben aviat a un altre indret del planeta que ha patit la violència terrorista, Colòmbia. La productora Clack ha arribat a un acord amb la televisió pública d'aquest país, Señal Colombia, per tal que aquesta l'emeti en els propers mesos.

Titulat Polifonia Basca en català i Polfonía Vasca en castellà, el darrer documental de Clack es va estrenar el passat 16 d'octubre al segon canal d'Euskal Telebista. En van parlar, entre altres mitjans, els diaris Deia, Berria i Gara, al programa Boulevard de Ràdio Euskadi i a la pròpia ETB.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.