Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Èxit a l'estrena d' 'El Documental del Mes' a Mataró! · CLACK
9/3
ÈXIT A L'ESTRENA D' 'EL DOCUMENTAL DEL MES' A MATARÓ!
Una quarantena de persones van assistir ahir a l'estrena d''El Documental del Mes' a Mataró. Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, Clack va estrenar el cicle amb el documental 'Sonita'.

La pel·lícula, que denuncia el paper de la dona a l'Afganistan des del punt de vista d'una adolescent afganesa que rapeja, va ser escollida per inciar un cicle amb una proposta d'altíssima qualitat i que, a més, encaixava a la perfecció en un dia tan celebrat a la ciutat.

L'arribada del cicle a la ciutat amb la projecció de 'Sonita', va tenir una acollida fantàstica entre els assistents. Uns espectadors de luxe que van mostrar una concentració i interès durant els 90 minuts de pel·lícula admirables. Des de Clack, es reconeix i agraeix.

En acabat la projecció, es va celebrar un debat presentat i moderat per la professora de Documental de Creació del Grau de Mitjans Audiovisuals del Tecnocampus, Soliña Barreiro. Els convidats, que vam enriquir i dur controvèrsia a la reflexió, van ser: Hajar El Mansouri, coordinadora de la Comissió Juvenil i d'Educació d'Al Ouahda; Maha El Mekrani, ex-alumna del Tecnocampus que va dedicar el seu Treball de Final de Grau a la qüestió de la identitat de la dona musulman i Jesus Gonzàlez, co-fundador del col·lectiu dedicat a la promoció de la cultura cinematogràfica a Mataró, Hotel Elèctric.

Els membres de Clack no poden estar més contents amb aquest èxit i és per això que animen a tothom a assistir a la propera projecció que serà del documental 'Amateurs a l'espai', el dimecres 12 d'abril a les 19.30 h al Cafè de Mar. Tota la informació sobre el cicle aquí.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.