Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
3/3
EL CLIP QUE HEM FET PER CESK FREIXAS JA PASSA ELS 2.000 VISIONATS!
Fa un mes anunciàvem que Cesk Freixas ens havia encarregat la producció i realització del proper videoclip del seu nou àlbum Proposta.

El clip, del tema Potser per tu, es va estrenar ahir, just un mes després de l'anunci del rodatge.

Avui, havent passat només un dia de la seva estrena, ja compta amb més de 2.000 reproduccions (2.300 en el moment de redactar la notícia).


No podem estar més satisfets del resultat per l'acollida que ha tingut i, sobretot, per la satisfacció que ens ha demostrat en Cesk. Des de Clack, agraïm un cop més, la llibertat i confiança que ens ha donat per a aquesta creació.

No ens oblidem de tot l'equip que l'ha fet possible, al qui agraïm tots els esforços.

La fitxa tècnica completa del videoclip aquí.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.