Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Ens encarreguem del nou videoclip de Cesk Freixas  · CLACK Ens encarreguem del nou videoclip de Cesk Freixas  · CLACK
2/2
ENS ENCARREGUEM DEL NOU VIDEOCLIP DE CESK FREIXAS
Estem molt contents d'anunciar que en Cesk Freixas ha confiat en Clack per a la realització del seu nou vídeoclip.

La peça serà sobre una cançó (que encara no podem desvetllar) del seu nou àlbum Proposta.


El rodatge tindrà lloc a diferents punts dels Països Catalans.

Relacionat amb això, fem una crida conjunta amb en Cesk: convidem a la gent de Formentera, Eivissa, Mallorca i Menorca que ens enviï postals d'aquests llocs amb la condició que hi surti en gran el nom de la població/illa i es vegi mínimament el mar.

Us adjuntem una postal a mode d'exemple. D'entre les rebudes en triarem una. Teniu temps fins el 12 de febrer. Ens podeu enviar la postal a la nostra seu:

Clack Audiovisual, SCCL
Carrer Santa Rita, 1 (Cafè de Mar)
08301 Mataró (Barcelona)

Animeu-vos vosaltres i els amics de Ses Illes i formeu part d'aquest nou projecte del cantautor de Sant Pere de Riudebitlles! Esperem poder explicar-vos més detalls del rodatge properament. Gràcies!
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.