Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
Un postgrau de Clack al Tecnocampus per impulsar els guionistes del futur · CLACK
27/10
UN POSTGRAU DE CLACK AL TECNOCAMPUS PER IMPULSAR ELS GUIONISTES DEL FUTUR
Des de Clack impulsem el nou Postgrau en Guió i Direcció d'Actors que, a finals de novembre, s'iniciarà al Tecnocampus. El curs pretén formar els futurs guionistes i ajudar-los a fer el salt al món professional.Cada alumne treballarà en l'escriptura del guió d'un curtmetratge de ficció o documental amb l'acompanyament de professionals amb àmplia expertesa en l'ofici d'explicar històries.

Al final del postgrau, se celebrarà un concurs de guió i l'autor del projecte guanyador tindrà l'oportunitat de seguir treballant en el seu projecte integrant-se en l'equip d'una productora professional, Inicia Films, durant 6 mesos.

Inicia Films és una empresa audiovisual independent que aposta pels nous talents i que està especialitzada en la producció de curtmetratges, documentals i llargmetratges de ficció. És responsable, entre d'altres, de B, l'adaptació cinematogràfica de l'obra teatral sobre el cas Bàrcenas, que va estar nominada a 3 premis Goya en la darrera edició.

Aquest postgrau – coordinat per Ariadna Vázquez de Clack- sorgeix de la seva voluntat de la productora mataronina i del Tecnocampus de contribuir, des del Maresme, a la formació i impuls dels futurs professionals de l'audiovisual. La matrícula del postgrau encara està oberta però es tancarà en els propers dies.

Més informació AQUÍ
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.