3/11
COMPTE ENRERE PER AL DIA MUNDIAL DE LA TELEVISIÓ A CATALUNYA
Per segon any consecutiu des de Clack ens encarreguem de la coordinació tècnica del Dia Mundial de la Televisió a Catalunya. Un esdeveniment que té lloc el divendres 18 de novembre a Mataró. El comitè organitzador està format pel Clúster Audiovisual de Catalunya, l'Associació GrausTIC (abans Col·legi d'Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya), el Grup Lavinia i la Fundació TecnoCampus.

Ens fa molta il·lusió combinar dos capacitats innates de Clack -la producció d'esdeveniments i la comunicació audiovisual i de relacions públiques- per ajudar a la consolidació d'un esdeveniment que reivindica el rol central de la televisió en la societat catalana i que serveix de punt de trobada del sector professional i acadèmic vinculat.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.