Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
21/10
ESTRENA A EUSKAL TELEBISTA DEL DOCUMENTAL 'POLIFONÍA VASCA'
Titulat Polifonia Basca en català i Polfonía Vasca en castellà, el passat diumenge dia 16 es va estrenar al segon canal d'Euskal Telebista (per això uso la V al hashtag; #PolifoníaVasca). De moment n'han parlat els diaris Deia, Berria i Gara, al programa Boulevard de Ràdio Euskadi i a la pròpia ETB.

És pràcticament el primer documental pensat i treballat des de Clack que no té res a veure amb el nostre territori, amb Mataró i el Maresme, que sempre havia estat l'eix vertebrador de les nostres històries. Tots els anteriors que havíem pensat i treballat des de la productora -Cançons a la vora del pop, 165 Regent Street, Desmuntant Laietana- tenien alguna cosa a veure amb Mataró. En aquesta ocasió no i això deu voler dir que obrim noves perspectives i ens atrevim amb altres coses.

En el documental, dirigit per en Joan Salicrú i l'Ariadna Vázquez, hi apareixen catorze persones que van ser fonts d'Antoni Batista quan va ser corresponsal al País Basc, als anys noranta i dos mil, per a La Vanguardia i que ara han esdevingut amics: Arnaldo Otegi, Juan José Ibarretxe, Ramón Jáuregui, Iulen de Madariaga... una sèrie de personatges, complementats amb la filla d'Ernest Lluch, Rosa Lluch, que composen la particular Polifonia Basca de Batista, que il·lustra al piano el propi documental.

Ben aviat esperem poder-vos anunciar l'estrena del documental a TV3!
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.