1/9
LA LLENGUA CATALANA QUE S'ENSENYA ARREU DEL MÓN
Com expliquem que el català és una llengua que s'ensenya arreu del món i que sobretot, és una experiència viscuda i apassionant? L'Institut Ramon Llull ens va demanar que els ajudéssim a explicar com és la vivència dels milers d'estudiants de llengua i cultura catalana que promou arreu del globus terraqui i a llocs tant allunyats com Cuba, Rússia o la Xina. L'audiovisual, amb molta feina de videografisme i amb la voluntat de donar un to molt casual, ho explica força bé.

Actualment, més de 6.000 estudiants segueixen cursos de llengua i cultura catalanes de tots els nivells en 28 països d'Europa, Amèrica, Àsia i Oceania. 150 universitats a tot el món imparteixen docència de català, de les quals 88 reben suport econòmic de l'Institut Ramon Llull. La Xarxa Universitària d'Estudis Catalans a l'exterior compta amb 19 universitats de fora de l'àmbit lingüístic que compten amb especialització d'estudis catalans –graus o minors.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.